GYIK

Mi az a szupervízió?

A szupervízió a leghatékonyabb támogatás a segítő szakmában dolgozók részére. A szakmai személyiség és kompetencia fejlesztés leghatékonyabb formája. Egy hely, ahol védett övezetben tudsz ránézni a csoportokkal való kapcsolódásodra, munkád és szakmaiságod aspektusaira, a rejtett tartalmak megjelenésére, összefüggésekre és arra, hogy mindez mit tesz Veled. Egy folyamat, ami fejleszti önismeretedet, szakmai énképedet és önreflexiódat.

Miért járj szupervízióba?

Mert ahhoz, hogy minőségi munkát végezz, elengedhetetlen a rendszeres szupervízió Mert szupervízió a leghatékonyabb eszköz arra, hogy fejlődj és szakmailag flow-ban tartsd magad. Mert a tréning olyan szakma, ahol egyedül vagy a csoporttal, és nehéz objektíven megtudni, valóban mi is zajlik ott. A szupervízió viszont képes erre. Mert kell egy hely, ahol lepakolhatod a szakmai terheket. Mert a segítőnek is szüksége van segítőre Mert a szupervízió díja töredéke annak a díjnak amit trénerként keresel, de hozadéka felbecsülhetetlen

Ki tartja a szupervíziót?

Bártfai-Jablonszky Andrea, okleveles szupervizor, vezető tréner, EMCC Akkreditált Practitioner coach és mentor, az European Mentoring and Coaching Council Magyarország alelnöke. Valamint Marosszéki Emese, okleveles szupervízor, tréner, coach, a Magyar Szupervízorok-és Szupervízor-coachok alelnöke.