Hallgatói vélemények


Színvonalas képzés, ami teljesen azt adja, amit hirdet. Felkészült, tapasztalt szakemberektől lehet megtanulni a tréneri szakmát. Csak ajánlani tudom, akár tréneri pályán gondolkodik valaki, akár egyszerűen önismeretre és tudásra szeretne szert tenni.” Horváth Orsi, pszichológus, coach, tréner

20 éves vezetői lét és a saját vállalkozásaim felépítése után döntöttem úgy, hogy megosztom a tapasztalataimat másokkal is és tréner leszek. Olyan képzést kerestem, amely biztosítja azokat a módszertani ismereteket, amelyek képessé tesznek a gyakorlatban megszerzett tapasztalati tudásom hatékonyan átadására. A Trénerek Iskolája nagyszerű lehetőséget volt arra, hogy jelentős fejlődést érjek el a különböző személyiségtípusok megértésében, a csoportok és csoportdinamikai helyzetek kezelésében, a tudás átadás módszertanának megismerésében. Ezt a képzést olyan embereknek ajánlanám, akik komolyan gondolják a tréneri szakmát és ehhez magas színvonalú szakmai támogatásra számítanak. Itt kezdtem és itt folytatom a tanulást.
Azt hiszem ez mindent elmond!

Gáll Péter tulajdonos
TELL cégcsoport

Különösen nagyra értékeltem a képzés felépítését, hogy tréneri alapkompetenciákat hangsúlyoztunk végig. Benne voltunk a gyakorlatokban, kaptunk saját élményt, s közben leendő trénerként is reflektáltunk és folyamatosan tanultunk. Én azért jöttem ide, hogy csoportdinamikában erősödjek, magabiztosabban tudjam a folyamatokon végig vinni az embereket. Ennél sokkal többet tanultam. Amit ígértek, azt alaposan fejlesztették is.

V. Orsi

Amikor felnőtt fejjel nekiállunk képzést választani, akkor ott a sok logisztikai tényező mellett megnézzük a tematikát, az oktatókat és a cég referenciáit. Ugyanezt az utat jártam végig, és éreztem, hogy a Trénerek Iskolája más, mint a többi cég képzése. Prezentációt készíteni, egy csoporttal együtt dolgozni, tréneri kompetenciákat szerezni minden hasonló iskola ezekre megtanít. Amit itt kaptam, az ennél sokkal több volt. Andrea és kollégái valami olyat mutattak, amitől nem csupán trénerré váltunk, de megtanultuk a szakmát alázattal végezni, magunkat trénerségünkben elfogadni, meglátni az esetlenségünket és hogy mekkora tárháza van ennek a csodálatos tudásnak.

Zsuzsanna Fodor
Quality and Training Manager
The Ritz-Carlton, Budapest

A Trénerek Iskolájában az oktatók nagyon magas szintű tréneri tapasztalatokkal rendelkeznek és ehhez megfelelően a tudásukat is magas színvonalon adták át. Izgalmas 1 év van mögöttem, önismeretem, tréneri kompetenciáim fejlődtek, a célom, hogy trénerként dolgozzak megvalósulni látszik. Ha már tanulok, akkor minőségi képzést keresek, ezt a Trénerek Iskolájában megkaptam. Sőt itt tovább lépési lehetőséget is kapok!!! Amit elmondhatok a képzésről és a képzőkről: professzionális, megbízható tudás, szakértelem, óriási tréneri tapasztalat az oktatók mögött, ami a képzésbe is érződik!

Sárközy Andrea
gimnáziumi tanár, okleveles szupervízor

Óriási megtiszteltetés, hogy Veletek dolgozhattam és fejlődhettem az elmúlt hónapokban. A Trénerek Iskolájában nagyon jó alapot kaptam a tréneri szakmához nemcsak elméleti, hanem gyakorlati területen is. Szeretném tovább fejleszteni magam ezen a területen, melyet egy hosszú utazáshoz hasonlítok és úgy érzem nagyon jó vágányon utazok.

Jancsek-Bajáki Erika,
tréner MKB Bank

A Trénerek Iskolájában tanultak sokat segítettek abban, hogy jobban meg tudjam érteni azt, ami egy tréning során a résztvevőkben lezajlik, továbbá konkrét intervenciós eszközöket kaptam ahhoz, hogy a felismert folyamatokat pozitívan, a tréning céljai érdekében tudjam befolyásolni. A képzés fejlesztette a szakmai kompetenciáimat és megadta számomra azt az alapvető tudást, amivel már magabiztosan el tudom kezdeni a tréneri pályafutásomat.

Hegyi Krisztián,
biztonságpolitikai szakértő

A tapasztalati úton történő tanulással a tapasztalati úton való tanítás elsajátítása. Az elmúlt 8 hónap alatt annyi elméleti és gyakorlati tudást kaptam, hogy önálló tréninget tudtam tartani, ami köszönhető a Tréningek iskolájának magas szakami tudással és sok éves tapasztalattal rendelkező oktatói körének, és a támogató és vidám hangulatú hallgatói csoportnak. Örülök, hogy ennek az Iskolának a tanítványa lehettem.

Schepp Magdolna
HR Vezető

Trénerré válásom egyik mérföldkövéhez érkeztem. Az iskola lehetőséget adott, hogy a megfelelő tudás elsajátításával elindulhassak az önálló tréneri szakmában. A tudásom az elméleti háttér mellett gyakorlatias. Oktatóim megadták a lehetőséget, hogy egyénként is fejlődjek az iskolában, és kérdéseimre választ kaphassak. A mérce, amely magas volt sikerült megugrani, de ehhez minden hónapban a közös munka, a közös energia és a közösség kellett, amit az iskola biztosított.

Tóth Annamária,
projekt vezető

Sokat gondolkoztam azon, hogy melyik trénerképzőt válasszam. Több képzőhely nyílt napjára is elmentem, míg végül a Trénerek Iskolájába iratkoztam be. Már az első nap éreztem, hogy nagyon jól döntöttem. Sodor magával a képzés, mint egy folyó, és sajnálom minden alkalommal amikor vége, és alig várom, hogy újra jöhessek. Igazi szakmát tanulok, a legjobbaktól.

Azért volt számomra értékes ez a képzés mert a tréneri tudás átadásán kívül egy mély önismeretet is kaptam. Szükségem volt rá. A komfortzónámból való kimozdítás olyan jól sikerült, hogy a magánéletemben is hasznomra válik.

A leginkább az tetszik a Trénerek Iskolájában, hogy mindenki annyira lelkes, és elkötelezett, hogy akár akarod akár nem ez rád is átragad. Az oktatók számtalan valós helyzetbe, szituációba helyeznek minket és akkor is tanulunk, amikor azt hisszük, ez csak egy laza beszélgetés. Fantasztikusan élveztem!

Már jártam egy másik trénerképzőbe is, de nem éreztem magam elég felkészültnek ezért eljöttem ide is, mert itt magasabb az óraszám. Hát mondhatom, hogy ég és föld. Olyan dolgokat hallottam, és tanultam itt, amiről ott még csak említés sem volt. Gyakorlat orientált, profi képzés. arról nem beszélve, hogy ide vissza tudok jönni továbbképzésekre is. Immár magabiztosan vágog bele az új karrierembe, mert tudom, hogy tudom amit kell.

A Trénerek iskolájában jóval többet kaptam, mint amire számítottam: egy komplex gyakorlati oktatást, egy szakmát, és egy hitet, hogy trénernek lenni jó és érdemes. A Trénerek Iskolájában az alapkompetenciák fejlesztésével foglalkoztunk. Ezeket a kompetenciákat főként a „learning by doing” módszerrel tudtuk fejleszteni. A személyes, élmény alapú oktatást hónapról-hónapra egyre magasabb mércét megugorva tapasztalhattuk meg. A saját tréning napunk pedig megfelelő táptalajt biztosított, hogy igazi trénerként a piacra lépjünk és mi is csoportjainak megfelelő fejlődést biztosítsunk. A PCM modull pedig elröpített bennünket azokba a magasságokba, melyekről a tréning kezdő hónapjaiban csak álmodtunk, de most már tudjuk, ezzel a tudással felvértezve fogunk tudni emberekkel bánni, tréninget megfelelően megtartani és az adott helyzetet felismerve olyan módszer került a kezünkbe, mely túl mutat a szakmán. Lehet vele élni és lehet úgy használni, mindenki jól jár. A tréneri szakma alapjainak megtanulást tökéletesen biztosította a színes modulok a változatos oktatási formák és tréneireink sok színűsége.